Andi dhe Tea duan që të kalojnë Vitin e Ri së bashku në takimin e tyre 4 minutësh.

Tea ka kërkuar diçka që nuk ka ndodhur më parë, ndërsa Bora Zemani u dha lajmin e bukur. Ata do të mund ta kalojnë së bashku ndërrimin e viteve me kusht që të tregojnë me detaje se çfarë do të ndodhë.

Tea dhe Andi janë çifti i parë që kanë rrëfyer në emision që janë aty vetëm për njëri tjetrin.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel