Tuneli i tradhtisë! Fqinjët takoheshin përmes vendkalimit sekret, një ditë ndodh e papritura…

30/12/2020 12:51

Ndërton tunelin e tradhtisë për të takuar të dashurën, por i ndodh e papritura.

Një histori e pazakontë tradhtie dhe dashurie është zbuluar ditët e fundit në mediat meksikane, ku një murator kishte ndërtuar një tunel poshtë shtëpisë së tij, i cili lidhej me shtëpinë e fqinjës të martuar, por që së bashku po jetonin një marrëdhënie jashtëmartesore.

Muratori i njohur me emrin Alberto kishte arritur të ndërtonte vendkalimin sekret për të takuar të dashurën e tij Pamela në qytetin e Villas del Prado, në Tijuana, ndërsa bashkëshorti i saj ishte në punë si roje sigurie.

Çifti ia kishte dalë ta mbante sekrete lidhjen e tyre të dashurisë, derisa një ditë burri i Pamelës i zbuloi pasi u kthye herët në shtëpi. Jorge pa dikë në banesë që më pas u zhduk.

Çudia e bëri të niste kontrollet nëpër banesë. Gjeti pas kolltukut një tunel, të cilin pasi e ndoqi, e çoi në banesën e fqinjit të tij, Alberto.

Top Channel