Në fund të pjesës së parë, u zhvillua takimi 4-minutësh mes Sindit dhe Atdheut dhe u duk qartë që kanë lindur “shkëndijat” e para mes tyre.

Sindi shfaqi emocione dhe mesa duket shkak ishte prezenca e vëllait të Atdheut, ose siç Sindi iu drejtua, “kunati” i saj.

Pjesë nga biseda:

Sindi: Kam emocion, sepse kam kunatin në studio. Ngjani shumë.

Atdheu: Ngjasojmë shumë, e ndalojnë edhe në rrugë për këtë gjë.

Sindi: Ke qenë fjalë pak me vajzët.

Atdheu: Kam vepra më shumë.

Sindi: Çfarë veprash do bësh nëse kemi diçka bashkë në të ardhmen.

Atdheu: T’ja lejmë kohës.

Sindi: Sa i vështirë që je.

Atdheu: Femrën e respektoj shumë.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel