Pjesë e “Për’Puthen” për ditën e sotme ishte vëllai i Atdheut, Butrinti.

Menjëherë, që në hyrje, ajo çka ra në sy ishte ngjashmëria mes tyre, edhe pse kanë disa vite diferencë në moshë. Atdheu shprehet se i ngatërrojnë shpesh me njëri tjetrin.

I pyetur në studio që si e pritur lajmin që Atdheu do të bëhet pjesë e”Për’Puthen”, Butrinti shprehet se:

“E kam përkrah edhe pse në fillim mu ka duk diçka interesante, m’ka pëlqyer shumë dhe i kam thënë që vazhdo. Kam një kritikë, vetëm që ta shpreh më shumë atë dashurinë”.

Atdheu: Është pak ajo çka mund të jap unë.

FOTO GALERI
1/18

Top Channel