“Beauty”/ Konkurentët akuzojnë Anxhin për sjellje të keqe ndaj klientes

27/12/2020 17:23

Sfida e kësaj jave në “Beauty” ishte të trajnonin zonjat që merren me pastrimin e qytetit. Por në studio u krijua debat për mënyrën si Anxhi u soll me kliente.

Sipas Xhonit, sjellja e Anxhit ishte e papranueshme. Anxhi pranon se i ngriti zërin zonjës por e justifikon duke thënë se kishte një problem jashtë studios dhe duhej të largohej sa më parë.

Sidomos për zonja që nuk u ka bërë dikush tjetër më parë make-up dhe nuk dinë si të rrinë, duhet të kemi kujdes, sipas konkurentëve.

I thashë të mos më lëvizë por ia thashë me ton pak të lartë”- thotë make-up artistja.

Juria e konsideroi të papranueshme pasi sipas tyre komunikimi me klientin është më i rëndësishëm se çdo gjë.

–“ Nuk ka rëndësi çfarë mendojmë ne se është e duhura, duhet të dimë si t’ia shpjegojmë klientit. Të bëjmë ata që i shërbejmë të lumtur, është thelbësore”.

Anxhi e kundërshton duke thënë se zonjën e njihte më parë dhe nuk u soll keq.

Megjithatë duket se sfida e kësaj jave i bëri konkurentët më të bashkuar se kurrë, lanë pas konfliktet me njëri-tjetrin dhe u fokusuan për ti bërë sadopak të lumtura zonjat që kujdesen çdo ditë për qytetin.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel