Hell’s Kitchen Albania 3/ Nuk kishte ndodhë më parë, atmosferë festive në kuzhinë, Martini i eleminuari i radhës

26/12/2020 00:58

Vazhdojnë përplasjet, debatet dhe spektakli në Hell’s Kitchen Albania 3, ku gara është bërë akoma më e fortë mes konkurrentëve.

Atmosfera festive përfshiu edhe “Kuzhinën e Djallit” ku Maja dhe Orgesa Zaimi kënduan duke sjellë gëzim dhe tek të ftuarit dhe konkurrentët, diçka që nuk kishte ndodhur më herët.

Momenti kur Orgesa Zaimi dhe Maja sjellin atmosferë festive në kuzhinë:

Por pas festës ndodhi ajo që pritej. Tensioni ishte i madh, diçka që nuk u përballua nga Donaldi dhe Martini që u konfrontuan sërish si javën që shkoi. Martini ishte i eleminuari i kësaj puntate.

Është kuptuar prej kohësh që Ergisa nuk ka simpati për Joanën. Këtë puntatë Ergisa dhe Joana debatojnë ashpër me njëra-tjetrën.

Epidodi i plotë:

Top Channel