Aventurierët/ Kri, Stivi dhe Xhoi sabotojnë Lindin, menaxheri e pushon nga puna!

26/12/2020 01:22

Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Gjërat nuk shkuan siç duhet në Bumerang Beach Bar. Prej kohësh Lindi dhe Kri kanë pasur një përplasje. Kësaj radhe shpërtheu më keq mes tyre.

Stivi, Kri dhe Xhoi edhe pse ishin në punë pinin alkol. Kjo e acaroi Lindin i cili i përjashtoi ato. Këtë veprim të Lindit nuk e pëlqeu menaxheri.
“Ti i largove por nuk mund të shërbesh si kamarier, banakier dhe si menaxher. Nuk mund t’i largosh kur nuk ke një plan B. Nuk mund ta heqësh planin A kur nuk ke një plan B. Pranoje Lind, je i dobët. Për mua je i pushuar.”- tha menaxheri.

Momenti kur Lindi sabotohet nga kolegët:

Episodi i plotë:

Top Channel