Një deklaratë e pabesueshme nodhi mbrëmjen e sotme në Për’Puthen nga Melisa.

Në bisedë e sipër, Panajti dëshiron të prekë Melisës por ajo e refuzoi. Një sforcim për ta vlerësuar Panajotin por pa ndjesi nga Melisa, e konsideruan konkurrrentët e Për’Puthen takimin.

Ndryshe nga takimet e tjera, ku Melisa ka shumë afrimitet dhe kontakt fizik, me Panajotin duket shumë e distancuar.

“Ndoshta nuk e kam ndjerë atë ‘klikun’ që kam ndjerë me të tjerët, edhe pse e vlerësoj Panajotin”, thotë Melisa në studio.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel