Tea dhe Andi morën dje vendimin se në emision janë vetëm për njëri-tjetrin. Kjo erdhi pas deklaratës së Andit, i cili i vendosi një ‘ultimatum’ Teas, ku tha se nëse ajo nuk do të dilte vetëm me atë, do të ikte nga emisioni.

Tea iu përgjigj pozitivisht nëpërmjet një përqafimi, duke krijuar jo pak emocione.

Por çfarë do të ndodhë tani me ta? Drejtuesja e emisionit, Bora Zemani, tha se ata do të kenë disa privilegje, më shumë se protagonistët e tjerë në emision. Do të kenë takime çdo javë si dhe do të mund të komunikojnë në whats app jashtë programit

“Do të kenë disa privilegje, ku do dalin çdo javë me njëri tjetrin. Po ashtu do t’u lejohet të kenë komunikim jashtë programit, por përmes whats app. Do kesh mundësinë ta shoqërosh Tean për në shtëpi. Do të zgjasë aq sa ju ta shihni të nevojshme për të marrë një vendim përfundimtar nëse nga ky program do të dilni apo jo si çift”, tha Zemani.

Top Channel