Shtëpitë e vogla në natyrë janë një ndër krijimet më të bukura e goditura arkitekturore.

Me rritjen kostos së jetesës, dendësisë urbane dhe interesin më të madh për zvogëlimin dhe thjeshtimin e jetës sonë, lëvizja e shtëpive të vogla ka mbretëruar brenda industrisë së arkitekturës.

Pse të mos kesh një shtëpi të vogël larg zhurmës e stresit të kryeqytetit dhe të shijosh gjithë tingujt qetësues të natyrës.

Hapësirat më të vogla u kanë ofruar arkitektëve dhe projektuesve mundësi për të krijuar zgjidhje inovative dhe precize për shtëpinë e ditëve moderne.

Më poshtë do të shikoni disa prej shtëpive më të bukura të vogla në natyrë në të gjithë botën.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel