Dermatologët rrëfehen: Mos shpenzoni para për këto 6 produkte bukurie!

24/12/2020 10:46
Krem për celulitin dhe strijat/ Sipas një dermatologu, kremrat e celulitit dhe të strijave nuk funksionojnë. Ata veçse mund t'i mbulojnë përkohësisht duke shkaktuar inflamacion të lëkurës. Për t’i trajtuar duhet të flisni me mjekun tuaj rreth disa procedurave mjekësore të veçanta.

Shpesh tundohemi nga produkte të shumta bukurie duke shpenzuar shuma të mëdha parash.

Dëshira për t’u dukur bukur dhe luftuar efektin e viteve mbi lëkurën tonë na shtyn drejt prodhimeve që dermatologët shprehen se nuk arrijnë ta bëjnë mrekullinë, madje nuk funksionojnë aspak.

FOTO GALERI
2/6
Maskat e kushtueshme të fytyrës/ Maskat në fjalë ndikojnë në poret tuaja, depërtojnë thellë në lëkurë dhe lejojnë që kjo e fundit të përthithë më shumë përbërës. Por sidoqoftë kushtojnë shumë dhe mundësojnë një efekt të përkohshëmn shkëlqimi. Hidratimi ditor dhe përdorimi i kremit të diellit janë investim më i lirë dhe më i zgjuar.

Top Channel