Dermatologët rrëfehen: Mos shpenzoni para për këto 6 produkte bukurie!

24/12/2020 10:46
Krem për celulitin dhe strijat/ Sipas një dermatologu, kremrat e celulitit dhe të strijave nuk funksionojnë. Ata veçse mund t'i mbulojnë përkohësisht duke shkaktuar inflamacion të lëkurës. Për t’i trajtuar duhet të flisni me mjekun tuaj rreth disa procedurave mjekësore të veçanta.

Shpesh tundohemi nga produkte të shumta bukurie duke shpenzuar shuma të mëdha parash.

Dëshira për t’u dukur bukur dhe luftuar efektin e viteve mbi lëkurën tonë na shtyn drejt prodhimeve që dermatologët shprehen se nuk arrijnë ta bëjnë mrekullinë, madje nuk funksionojnë aspak.

FOTO GALERI
1/6
Maskat për rrathët e syve/ Janë kaq shumë në modë, mund të bëni madje një selfie me to dhe ta postoni në rrjetet sociale, por dijeni se kanë një efekt të përkohshëm dhe aspak afatgjatë. Për më tepër janë të kushtueshme dhe mund t’i përdorni vetëm një herë. Në vend të tyre mund të shpenzoni për një krem të mirë, i cili zgjat më shumë në përdorim dhe ka më tepër përfitime.

Top Channel