Takimi i radhës mes Teas dhe Elvisit tregoi më shumë afrimitet midis tyre në krahasim me takimin e parë.

Kur Elvisi i konfirmon pëlqimin Teas ajo i dhuroi një përqafim të ngrohtë. Ata diskutuan për shumë gjëra me njëri-tjetrin.

Teksa shihte tatuazhet e Elvisit dhe mësonte më shumë për kuptimin e tyre ajo thotë se do të donte të shihte më shumë: “Do të të zhvishja për t’i parë të tjerat por është ftohtë“.

 

Top Channel