Një nga mjetet më të fuqishme  në ditët e sotme është makeup-i. Po, ashtu siç e lexuat. Falë produkteve të shumëllojshme dhe aftësisë, makeup-i mund të ndryshojë tërësisht mënyrën sesi duket një njeri.

Aktorë të famshëm, modele, këngëtarë; të gjithë janë të magjishëm përpara kamerave apo publikut. Të duket sikur bukuria është rezervuar vetëm për ata. Në fakt imazhi iu kushton shumë nga ana financiare. Yjet tregohen shumë të kujdesshëm kur dalin në publik dhe duken gjithmonë në formë të përsosur.

Por nuk ndodh kështu në çdo moment të ditës së tyre. Femrat e spektaklit, kur e lënë veten pas dore, duken në fakt… njësojë si ne! Po ju prezantojmë disa të famshëm pa make-up dhe do të habiteni me ndryshimin.

FOTO GALERI
1/38
Eva Longoria

Top Channel