Billa, 6 ditë çdo artikull në ofertë/ Nis nga 22 Dhjetori, pastrim stoku, ndryshim sezonal

21/12/2020 15:37

Me ardhjen e dimrit kompania Billa, lider ne tregun shqiptare per pllaka parkete hidrosanitare e mobilje, risjell traditen e ndryshimit sezonal testokut.

Billa eshte kompania e vetme qe historikisht aplikon dy here ne vit kete praktike boterore ne Shqiperi per kete deget e industrise.

Pjesa me e madhe e mallit ekzistues do nxirret ne oferte per i lene vendin modeleve e koleksioneve te reja. . Do pastrohen  170,000 m2 pllaka dhe laminate e 63,000 pajisjesh hidrosanitare dhe mobilje ekuivalenti I pajisjes se 2200 shtepive.

Oferta qe do te zgjase vetem per 6 dite nga datat 22 -27 dhjetor synon nxitjen e kesaj fushe te ekonomise gjate sezonit dimeror duke mbeshtetur e lehtesuar fuqine blerese per te gjitha kategorite e konsumatoreve.

E krijuar ne vitin 2007 dhe e prirur nga moto “Cilesia ska pse te jete e shtrenjte” sot Billa renditet si distributroti kyesor i rajonit me dege edhe ne vendet me te rendesishme te bashkimit evropian duke perfaqesuar nje nga shembujt me pozitive te ekonomise shqiptare”

Top Channel