Në pjesën e dytë të takimit mes Melisës dhe Fatjonit nisin të flasin rreth martesës dhe një të ardhme së bashku. Ajo çka bën përshtypje në të gjithë këtë bisedë është fakti se Melisa do i ftojë të gjithë në dasmën e saj përveç njërës, Sindit.

Menjëherë pas kësaj deklarate nisin debate të ashpra në studio, pas deklaratës që Sindi bëri se Melisa nuk do të martohet vetëm një herë në jetë…

Melisa: Dihet botërisht antipatia ime, ja e ndjen vet.
Bora: Pse s’duhet të jetë Sindi në dasme
Sindi: Uroj që Melisa të gjej njeriun e duhur në jetë dhe ta kaloj atë altar një herë në jetë edhe pse e ve në dyshim.
Melisa: Antipati për ofendimet që bën. Turp të vij që edhe altarin e përdor për ofendim. Vetëm violinës ke mësuar me i ra.
Sindi: Zemër të lutëm mos ngri zërin dhe diskutojmë si njerëz, nëse
Melisa: Nëse do ishim në jetën reale do nxirrja anën time më të keqe
Sindi: Edhe unë kam anën time më të keq
Melisa: Ka më shumë se kaq,
Sindi: Pse duhet të cënohem për këtë mendim
Melisa: Si të më thuash kurvë mua edhe mos e marr si ofendim
Sindi: Ki kujdes me tonet se siç bërtet ti mund të bërtas dhe unë
Melisa: Se ça?
Sindi: Pse e paedukatë si puna jote jam unë, nuk bërtas si puna jote.
Melisa: Nuk flas si puna jote, shyqyr zotit që ke msu me sha he me ofendu se për tjetër gjë ishalla qofshin këta që janë.
Sindi: Mos flit për të tjerët.

Top Channel