Vazhdon të rritet numri i të infektuarve me Covid-19 në botë. Sipas “Worldometer” numri të infektuarve ka shkuar mbi 75 milionë, konkretisht në 75 milionë e 13 mijë e 332 raste.

Numri më i madh i të infektuarve është regjistruar në SHBA, me gjithsej 17 milionë e 486 mijë e 984 raste deri më tani.

Pas SHBA-së radhiten India me 9.977.760 raste, Brazili me 7.053.486, Rusia 2.762.668, Franca 2.427.316, Turqia 1.955.680, Britania 1.948.660, Italia 1.906.377, Spanja 1.805.633, Argjentina 1.517.046, Kolumbia 1.456.599, Gjermania 1.429.040, Meksika 1.277.499, Polonia 1.171.854 dhe Irani me 1.138.530 raste.

Kujtojmë që shumë vende nga frika se situata mund të dalë nga kontrolli dhe mund të fillojë një valë e tretë infektimi kanë shtrënguar masat kufizuese për festat e fundvitit.

Top Channel