Takimet virtuale nëpërmjet aplikacionit Zoom do të jenë pa kufizimin e minutazhit (40 minuta) gjatë festave të fundvitit.

Kompania njoftoi se do të heqë afatin kohor për të gjithë përdoruesit pa pagesë kudo në botë për festa.

Zoom është një nga programet më të përdorura gjatë vitit 2020, si mënyrë për të komunukuar me miq e të afërm, për të bërë takime pune si dhe një mënyrë e mësimdhënies në pamundësi për të bërë takime fizikisht.

Programe të tjera, Microsoft Teams dhe Cisco’s Webex, që po ashtu janë përdorur në masë gjatë pandemisë nuk kanë njoftuar lëshime të orarit për takimet e gjata.

Top Channel