Ekranet jeshile, kostumet qesharake me sensorë të kapjes së lëvizjes dhe shumë grim, filmat dhe shfaqjet tona televizive të preferuara nuk duken shumëngjyrëshe dhe epike gjatë procesit të prodhimit.

Dhe një ekip i madh njerëzish duhet të bëjnë shumë përpjekje në mënyrë që shikuesit të shohin rezultatin përfundimtar.

Nuk do ta besoni, por ja si janë realizuar disa nga skenat më epike nëpër filma.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel