Lead vocalist Sam Jayne of the American indie pop band Love As Laughter performs with the band as the opener for Modest Mouse at the Orpheum Theater in Boston, Friday, April 27, 2007. (AP Photo/Robert E. Klein)

Sam Jayne, muzikani pjesë e grupit “Love as Laughter”, ka ndërruar jetë ditën e sotme.

46-vjeçari, ishte zhdukur më 6 dhjetor dhe miqtë filluan një fushatë në rrjete sociale për të gjetur këngëtarin.

Ai u gjet në makinën e tij dhe një hetim paraprak nuk tregoi asnjë shenjë të krimi sipas Pitchfork. Zeke Howard, shok i grupit të Jayne “Love and Laughter”, konfirmoi lajmin në Instagram, “Sam ynë i dashur nuk është më me ne, por do të qëndrojë gjithmonë në mendjen tonë”.

“Ju lutem respektoni privatësinë e familjes tonë”, shtoi ai.

Jayne ishte gjithashtu edhe anëtar “Modest Mouse” në vitet ’90.

Top Channel