Periudha e Krishtlindjeve dhe festave të fundvitit është e mbushur me pozitivitet dhe gjithkush nga ne mezi i pret.

Pema, zbukurimet dhe dritat të japin një ndjesi krejt tjetër në këtë kohë, ndërsa përballemi me modele të ndryshme.

Ndonjëherë nuk është e nevojshme që të harxhosh para për të blerë zbukurime por t’i krijosh vetë me materiale që nuk do të duhen më. Më poshtë do të shikoni disa prej modeleve të zbukurimeve të krijuara në kushtet e shtëpisë, të cilat janë të mbushura me emocion.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel