Për shumicën e njerëzve në botë, viti 2020 mund të ketë qenë një nga vitet më të vështira. Kjo për shkak të pandemisë së koronavirusit, e cila krijoi një situatë të pazakontë në botë.

Por për yjet botërorë të artit dhe sportit, ky vit nuk ishte aq i pazakontë sa për pjesën tjetër të popullsisë. Edhe në 2020-ën, ata kanë arkëtuar në llogaritë e tyre shuma marramendëse, duke shtuar edhe më shumë zerot.

“Forbes” ka renditur personazhet e njohur të ekranit që kanë fituar më shumë gjatë këtij viti. Dhe e para renditet e reja Kylie Jenner me 590 milionë dollarë fitime, e kjo falë linjës së saj kozmetike. Nga shitja e 51% të aksioneve të kompanisë së saj ‘Kylie Cosmetics tek Coty’.

FOTO GALERI
1/25
Kylie Jenner - 590 milionë dollarë

Top Channel