Fiona Rushiti vazhdon të na surprizojë me akrobacitë në ajër por asnjëherë nuk përdor mjete mbrojtëse.

Akrobatja thotë se i beson plotësisht vetes dhe nuk do të përdorë litarë. Kjo ia shton adrenalinën në performanca dhe sipas saj bëhet më interesante për publikun që e sheh.

Megjithatë, është kritikuar vazhdimisht nga profesionistë të akrobacisë që i konsiderojnë mjetet mbrojtëse të domosdoshme.

Në “Shqipëria live” ajo tregoi performancën më të fundit, në liqenin artificial sipër një vinçi.  22-vjeçarja është e fiksuar pas sporteve ekstreme dhe thotë se do të vazhdojë të na dhurojë spektakël në ajër dhe me zjarr.

Fiona nuk la pa akuzuar cirkun kombëtar si institucion që nuk vlerëson ata që e meritojnë se më shumë ka mësuar në mënyrë amatore se në ambjentet e cirkut kombëtar.

 

 

Top Channel