Mevlani kërkon të “fusë në kurth” pretendentin e ri të Sindit/ Ana: Djemtë nuk mund të kalojnë sa tek njëra te tjetra!

15/12/2020 19:20

Në pjesën e dytë të takimit mes Erlindit dhe Sindit, kjo e fundit u duk si një person komplet tjetër, shumë e përfshirë dhe e qeshur. Mos ndoshta ishte vetëm efekti i Erlindit po nuk ishte vetëm aq?

Ndërkohë që ka nisur dhe një debat mes Anës dhe Almendit, i cili ka deklaruar se është në emision vetëm për Sindin, por nëse ajo nuk do t’i përgjigjet këtij pëlqimi ai do të hedhë sytë tek vajzat e tjera.

Mevlani: Ti je veç për Sindin këtu? (I drejtohet Almendit)

Almendi: Do të kthej përgjigje më vonë. Mevlan, Sindi është duke u takuar me të gjithë djemtë, për momentin jam vetëm për Sindin por nëse nuk do më zgjedh në takime, pëlqimi im do zbehet, dhe nuk do rri të pres. Për momentin nuk kam një vajzë tjetër që më pëlqen.Ti e ke parë takimin.

Ana: Mendon se femrat duke të parë ty që tenton të bësh një vajzë për vete ne do dalim më vonë në një takim me ty?

Almendi: Unë e respektoj Sindin.

Tea: Sindi sapo i hapi një derë. Në momentin që Sindi nuk i jep sytë ka mundësi që pëlqimi ti zbehet. Dhe mund ti hedh sytë te një vajzë tjetër.

Ana: S’më duket normale. Pate një takim me Sindin dhe i shprehe pëlqimin madhor dhe do luftosh për Sindin dhe të zbehet ty pëlqimi e të vish te unë mua s’më pëlqen.

Tea-Anës: Ty nuk të pëlqen fakti që ka pëlqyer një vajzë tjetër përpara.

Ana: Jo. Ai thotë që do vazhdoj ta bëj Sindin për vete.

Tea: Cdo djalë që ke dalë ti është përpjekur të bëj një vajzë për vete.

Ana: Unë nuk e toleroj që ai të përpiqet për një vajzë tjetër dhe kur zbehet të vij te unë.

Tea: E ke pranuar sepse ke dal me djem që kanë dalë me vajza të tjera.

Almendi: Nuk kam ardhur te ty Ana.

Almedni: Pse e ke pranuar Arbrin kur ka shfaqur pëlqimin për Tean?

Ana: Kur kam dal me Arbrin i kam thënë të qartësoj muhabetin me Tean. Ja dhashë mundësinë ti sqarojë.

Ana: Ku ka luftuar Arbri për Tean?

Almendi: Ai ka deklaruar që ka qenë këtu vetëm për Tean më 6 nëntor.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel