Erlindi: Për mua është shumë i rëndësishëm seksi, por mund të pres… Sindi: E do një dolli kjo gjë!

15/12/2020 19:36

Në pjesën e dytë të takimit mes Erlindit dhe Sindit, kjo e fundit u duk si një person komplet tjetër, shumë e përfshirë dhe e qeshur. Mos ndoshta ishte vetëm efekti i Erlindit po nuk ishte vetëm aq?

“Ishte një bisedë që u ndjeva shumë komode  dhe u mundova të zbuloja sa më shumë prej tij”, u shpreh Sindi.

Më tej, Sindi e pyet Erlindin se sa i rëndësishëm është seksi për të dhe si i shef femrat pa eksperiencë. Ndërkohë, në anën tjetër Erlindi ka thënë se takimi mes tij dhe Sindit ka qenë më interesant se takimi i tij i parë me Anën.

Erlindi: Pjesa e eksperiencave më duket shumë për t’u vlerësuar, të jesh një femër e shoh si diçka të vyer. E vlerësoj shumë i ke rezistuar më së miri.

Sindi: Sa i rëndësishëm është seksi?

Erlindi: Pres nuk ka problem fare. Për mua është shumë i rëndësishëm, por për një njeri që kam pëlqim të madh edhe mund të pres për atë njeri, nëse ma mbush ditën me emocion mund të pres.

Sindi: E do një dolli kjo gjë!

Erlindi: Ca të pëlqen te një mashkull?

Sindi: Një tipar te një mashkull, sytë mbase sa shprehës janë. Sytë e tu shprehin goxha.

Sindi: Kush nga dy takimet e tua t’u duk më interesant?

Erlindi: Ky ishte më interesant , nuk ka dyshim

FOTO GALERI
1/11

Top Channel