Nuk kanë munguar as skenat e xhelozisë nga ana e Mevlanit për Sindin në takimin e saj me Erlindin.

Mevlani, duke ju drejtuar Erlindit i thotë se uron që të mos jetë harxhuar kot për dhuratën apo fjalët e mira që ai ka thënë në takimin me Sindin.

Mevlani: Për varsen doja me fol, për takimin nuk e shaj. Erlind për pjesën e varses do të thotë se ti po e vlerëson që ti po e vlerëson për atë që Sindi është këtu në studio?

Erlindi: Për vlerat që ajo ka treguar unë i bërë një dhuratë. Nuk më duket e tepërt.

Mevlani: Shpresojmë mos jesh harxhuar kot.

Ndërkohë, Sindi tha se ishte një takim që shkoi mjaft mirë dhe Erlindi shfaqi shumë vlera në takimin e tyre. Shpjegoj shumë gjëra që ajo kishte, apo pjesë të karakterit të saj.

“Dhurata ishte nga rastësia dhe mbante emrin e personazhit kryesor në libër që nuk e di askush (Kleopatra)”, shtoi ajo më tej.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel