Një studim në Amerikë zbuloi se 54% e të anketuarve rendisnin errësirën si një ndër pesë frikërat e tyre kryesore.

Pra, nëse të rriturit e kanë këtë frikë, edhe fëmijët mund të rriten me ndjesinë e frikës dhe të imagjinojnë monstra poshtë shtratit të tyre. Për të shmangur këtë shqetësim ka disa mënyra që ju mund t’i ndihmoni fëmijët të heqin qafe frikën më herët.

Burimi: Bright Side

FOTO GALERI
1/5

Top Channel