Stresi në protestë

Arkimed Lushaj i njohur si Stresi është shprehur se kauza e tij në protestën për Klodianin kaq ishte.

Ai shprehet se vrasja e Klodian Rashës nuk i përket vetëm familjes së tij por është kauza e të gjithë shqiptarëve. Sipas Stresit nuk ka asnjë arsye politike në përfshirjen e tij në këtë protestë.

“Ne po dënojmë aktin e shëmtuar që ka ndodhur dhe nuk po përdorim Klodianin, përkundrazi, po mbrojmë të ardhmen e shqiptarëve, se fundja fundit vetëm kështu mbrohet, e dashur familja e Klodianit”– shprehet këngëtari.

Arkimed Lushaj ka qenë pjesëmarrës aktiv në ditët e para të protestës duke u përfshirë në akte dhune dhe më pas u shpall në kërkim nga policia.

Top Channel