Jo vetëm 1 puthje! Melisa dhe Fationi puthen për herë të parë në “Shiko Kush LUAN”

13/12/2020 00:17

Melisa dhe Fationi ishin të ftuar në “Shiko Kush LUAN” me autore dhe moderatore Luana Vjollca zbuluan shumë mbi marrëdhënien e tyre.

Dyshja gjatë emisionit ishin të pandashëm dhe gjatë sfidës “Ndaje ose puthe” edhe Melisa edhe Fationi dëshiruan të dhuronin puthje mes njëri-tjetrit dhe jo puthe dosido, por në buzë.

Mes Anës së parë dhe Melisës, Fationi refuzoi të përgjigjej kështu që bashkë me Melisën dhanë puthjen e parë. Ndërsa Melisa zgjodhi edhe të përgjigjej dhe të jepte puthjen.

Top Channel