Nuk dihet ende nëse Tea dhe Andi kanë akoma ndjenja e tërheqje fizike me njëri-tjetrin.

Takimi i tyre la të kuptohet se të dy duan që të kenë diçka me njëri tjetrin, duke lënë pas atë distancën e krijuar. Pas këtij takimi sqarues, Tea zgjodhi që të ketë një tjetër takim me Andin.

Tea: Kam parë që je afruar, je puthur

Andi: ka qenë thjesht argëtim

Tea: Nga je ti?

Andi: Do të dish nga është vjehrra dmth?

Tea: Paske marrë edhe trëndafila

Andi: I kam marrë posaçërisht trëndafilat që sa kishin çelur që t’i marrësh në shtëpi dhe nëse çelin dmth që diçka do të çeli më vonë mes ne të dyve. E ke dëshirën ti?

Tea: Po e kam, ti ke dëshirë?

Andi: Po sigurisht!

Tea: Sa shpejt iku ky takim mendoj që duhet një tjetër.

Andi: Sepse ke dëshirë apo se iku shpejt.

Tea: Të dyja bashkë.

Ndërsa Tea tha se takimi i  katërt nuk bëri asnjë ndryshim për t’i dhënë një përgjigje nëse do të ketë më vonë diçka mes tyre, ajo zgjodhi përsëri Andin në një takim tjetër.

 

FOTO GALERI
1/10

Top Channel