Takimi mes Melisës dhe Mevlanit nuk është parë ndonjëherë më parë.

Melisa, e cila po vinte me gomar si një nuse fshati dhe djali që po e priste.

Ata më pas nuk janë ulur në asnjë restorant por pas një mullari ku kanë sqaruar disa prej debateve që kanë pasur. Mes shumë lojërash të të dyve,  nuk kanë munguar as puthjet e as përqafimet në fshatin Shëngjegj.

Ndërsa Melisa e ka pyetur se cila ka qenë një ndër gjërat që e trishtonte Mevlani ka çuditur duke thënë se ishte koha duke pritur që vajza ta ftonte në takim.

“Kjo koha duke të pritur që të më ftoje në takim, këto dy javë më janë dukur si 200 vjet”, tha Mevlani.

 

 

FOTO GALERI
1/14

Top Channel