COVID-19 ndikoi shumë në modelet e flokëve të këtij viti që do të lemë pas.

Në pranverë, njerëzit eksperimentonin me prerje dhe ngjyrosje të flokëve dhe nëse rezultatet nuk ishin të kënaqshme arsyetoheshin me mbylljen e salloneve të bukurisë.

Sapo bizneset u kthyen përsëri, njerëzit u drejtuan te stilistët e tyre të dashur për transformimet e plota.

Prerja bob ishte shumë popullore këtë vit, ashtu si dhe kokat e rruara. Gjithashtu edhe prerjet jo shumë eksperimentale por të thjeshta.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel