Foto origjinale që Esther i dërgoi ekspertëve

Në vende të ndryshme të botës, idea e asaj që e bën të bukur një person, ndryshon në mënyrë të pamasë.

Nëse keni kërkuar ndonjeherë provë të asaj çka është bukuria në sytë e shikuesit të saj, ndiqni këtë koleksion fotografish.

Gazetarja Esther Honig i kërkoi përdoruesve të Photoshop në të gjithë botën të redaktonin imazhin e saj, në mënyrë që të përshtatet me stadardet e bukurisë së vendeve të tyre, dhe rezultatet tregojnë gjithçka.

Esther tha për mediat se rezultatet e modifikimeve “Para & Pas” e bënin, “t’i rënqethej mishi” …

FOTO GALERI
1/21
Interpretim i standardeve të bukurisë në Argjentinë, Fytyrës së Esther i janë shtuar qerpikë, lëkurë e përkryer dhe buzë të lyera.

Top Channel