Një dëshirë për të përtypur akull ose për të ngrënë diçka të kripur gjatë gjithë kohës mund të jetë një shenjë e një problemi më të thellë ose mungesës së mineraleve dhe vitaminave, thonë specialistët.

Kjo është arsyeja pse është gjithmonë një ide e mirë t’i kushtoni vëmendje çdo zakoni të ri në zhvillim, veçanërisht nëse ato lindin papritmas nga askund.

FOTO GALERI
1/8
Nëse keni ndjesi të çuditshme në këmbë si zvarritje, ose dëshirë për të lëvizur, mund të jetë një simptomë e sindromës së këmbës së shqetësuar. Ky çrregullim është afatgjatë dhe ju shpesh e ndjeni këtë shqetësim gjatë natës kur jeni duke u përpjekur të pushoni pak.

Top Channel