Ledri dhe Sara

Sara Hoxha dhe Ledri Vula duken shumë të emocionuar që do të bëhen prindër për herë të parë.

Së fundmi, Sara duke dashur të mbajë kujtimet e shtatzënisë, ka realizuar diçka vërtetë të veçantë në trupin e saj.

Ajo është futur në allçi, duke realizuar skulpturë format e saj trupore gjatë shtatzënisë, për t’i ruajtur si kujtim. Sara ka publikuar në rrjetin social disa fotografi të allçisë, ndërsa e ka cilësuar si një përvojë interesante këtë.

“Kjo ishte kënaqësi. A ka ndonjë gjë tjetër që mund të bëjmë për ta mbajtur shtatzëninë kujtim? Do të të tregoj një ditë se çfarë kam ndërmend të bëj me këtë shtypje gipsi gjatë shtatzënisë. Nuk është bërë akoma”, ka shkruar Sara në Instagram.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel