“Zonjë në rrugë dhe b*****r në shtëpi”/ Për çfarë e pati Elvisi?

02/12/2020 18:51

Ana Kauri dhe Elvisi po nisin një njohje që është në udhë të mbarë.

Kjo u pasqyrua në takimin që ata patën së bashku. Dyshja gjatë bisedës u thellua në tematika tepër interesante, që dërguan deri në detaje intime.

Ana pyeti Elvisin se si e dëshiron një femër, ndërsa djali e kishte përgjigjen shkurt dhe qartë:

“Zonjë në rrugë dhe b*shtër në shtëpi”.

Ndërkohë këtë mendim ndanë pothuajse të gjithë konkurrentët, përfshirë dhe opinionistin, Arjan Konomi.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel