Habit Erlindi/ Ka dy fjalë për Anën e re: Ti më ftove në kërcim, e bëre për xhelozi

02/12/2020 19:41

Erlindi surprizoi me deklaratën e tij në studio.

Ai pretendoi se në momentin “e ëmbël”, që u krijua në studio një javë më parë, ku konkurrentët u formuan çifte-çifte dhe nisën të kërcenin, ai është thirrur nga Ana Kauri për një vallëzim. Ndërkohë sipas tij, teksa kërcenin, ajo i ka kërkuar të afroheshin më pranë kamerave, por afrimi sipas Erlindit u bë pranë Teas. Djali e cilësoi të gjithë këtë si xhelozi të Anës ndaj tij.

Nga krahu tjetër, Ana, tha se nuk ka asnjë pëlqim ndaj djalit, por shtoi se i kërkoi një gjë të tillë që të dukeshin, pasi në këndin që ndodheshin nuk ishin brenda rrezes së kamerës.

Erlindi: Po ma bënte me shenjë Ana dhe unë mendova se do të ftoja për kërcim, por më thatë a morën Tean. Ana më thatë a shkojmë pranë Anës, por u afrua pranë Teas. E bëre për xhelozi.

Ana: Ti mendon se të pëlqej ty? Unë shkova tek Ana. Ti ma bëre me këmbë dhe me duar. U keqkuptove. Unë të thashë ta morën Tean. Ti mendove se të ftova unë.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel