Arkitektura, si disiplinat e tjera, është një art sepse kërkon shumë krijimtari dhe imagjinatë.

Sidoqoftë, ndonjëherë, dizenjot e konstruksioneve të caktuara tejkalojnë çdo kufi të paramenduar dhe bëhen pjesë vërtet unike falë bukurisë dhe funksionalitetit të tyre. Ose thjesht përfundojnë duke qenë një përzierje e çuditshme e origjinalitetit (dhe mungesës së logjikës.

Më poshtë do të shikoni”krijesat e çuditshme” në të gjithë botën falë përdoruesve që ndanin foto të ndërtesave të çuditshme, të palogjikshme dhe disi të çuditshme, të cilat, duhet të themi, të paktën i japin një origjinalitet peizazheve urbane.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel