Jo vetëm njerëzit mund të pozojnë e të duken bukur para kamerës, por edhe macet.

“Supermodel Cats” mbledh fotot e maceve më të bukura në Planet Earth dhe ato duken kaq të mrekullueshme, saqë duhet të ecnin në pasarelë.

Fotografja e kafshëve shtëpiake me qendër në Toronto, Karen Weiler, tha për “Bored Pand” se kur bëhet fjalë për portrete, ajo zbulon se zbritja tek kafshët shtëpiake prodhon portrete të bukura.

“Sidoqoftë, kjo me të vërtetë varet nga lloji i imazhit që po përpiqeni të krijoni, pozat nga poshtë ose nën nivelin e syve ose nga lart mund të kapin aspekte të tjera të personalitetit të tyre” shpjegoi ajo.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel