Foshnjat si kurrë më parë! Imazhe që do ju zbukurojnë mbrëmjen… (FOTO)

01/12/2020 20:58

“Një fëmijë mund t’i mësojë një të rrituri tri gjëra: të jetë i lumtur pa ndonjë arsye të veçantë, të jetë gjithmonë i zënë me diçka dhe të dijë të kërkojë me gjithë forcën atë që dëshiron”, kështu shkruhet në librat filozofikë.

“Bored Banda” ka publikuar një fotogaleri interesante me në fokus foshnjet. Fotot tregojnë çiltërsinë e thjeshtësinë e fëmijëve.

Të vendosur në pozicione e kënde të ndryshme, këta fëmijë janë thjesht të mrekullueshëm. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme…

FOTO GALERI
3/12

Top Channel