Fëmijë me flokë të kuqërremtë

Vetëm 1-2% e popullsisë së botës kanë flokë të kuq natyralë, gjë që e bën atë një tipar shumë unik që mund të bëhet një tipar interesant i shitjes që bie në sy në një turmë.

Një ngjyrë e pazakontë e flokëve shihet si individualitet sesa një çudi, ne mund të jetojmë në një botë më të kuptueshme, sepse në fund të fundit, e njëjta ADN rrjedh në të gjithë ne përtej kufijve.

Gjatë shtatë viteve të fundit, fotografi skocez 39-vjeçar, Kieran Dodds ka udhëtuar nëpër botë dhe për të fotografuar njerëz të ndryshëm me një tipar të përbashkët flokët e kuqërremtë.

Kieran  tha se projekti ka të bëjë me “lidhjen na përtej kufijve politikë dhe kulturorë, duke përdorur një fije të rrallë të artë”.

“Shikoni, shikoni dhe mrekullohuni, kjo është e gjithë çështja. Gjeni lidhje në të gjithë botën. Unë dua që njerëzit të krahasojnë portretet dhe të kënaqen me shumëllojshmërinë tonë edhe pa një grup të dukshëm homogjen. Ne jemi bërë nga të njëjtat gjëra, por ne jemi akorduar në mënyrë unike ” thotë ai.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel