Nicki Minaj mirëpriti fëmijën e saj të parë, me burrin Kenneth Petty, 42 vjeç, më 30 shtator.

Dhe reperja, 37 vjeç, u dha fansave një përshëndetje të veçantë, duke ngarkuar një regjistrim në Twitterin e saj ku dëgjohej zëri i djalit të saj dy muajsh.

“Përshëndetje, tha Nicki ëmbëlsisht, ndërsa i porsalinduri i saj dëgjohej aty afër.

‘Çfarë po bën? Thuaj diçka’, vazhdoi ajo, para se djali i saj të lëshonte edhe një sërë tingujsh të tjerë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel