Të jesh shoqëruesja e nuses, teksa kjo e fundit është mikja jote më e mirë tingëllon sa emocionuese aq edhe e vështirë, sidomos kur je një njeri i famshëm dhe e di se të gjithë sytë dhe e gjithë vëmendja është te ti.

 

 

FOTO GALERI
1/12
Keira Knightly

Top Channel