Tekstshkruesi i njohur Olti Curri, është pjesë e përjavshme tashmë në rubrikën “Maskat”, në “E Diell”.

Mirëpo, në vendin e tij këtë të puntatë, ishte pozicionuar Ervin Kurti, ndërsa Olti, ndërhyri me anë të një lidhje “Skype”.

Ai sqaroi se ishte bërë gati për një udhëtim, por kishte humbur avionin, e për këtë arsye nuk mundi të ishte i pranishëm në studio.

“Humba avionin, unë jam special. Kam ngecur në një hotel afër aeroportit dhe kam vënë zile që të mos humb avionin tjetër”, tha Olti.

Top Channel