Luzon, gruaja nga Filipinet

“Bukuria është në syrin e shikuesit”, kështu thotë shprehja e njohur.

Megjithatë, vetëm në ditët e sotme sytë tanë duhet të bëjnë ca përpjekje për të gjetur bukurinë në kaq shumë fytyra.

Kur bëhet fjalë për gratë e së kaluarës, pamja e tyre ishte padyshim e pastër, natyrale dhe pa asnjë ndërhyrje, e kundërta e kohëve të sotme.

Dikush mund të jetë i sigurt,  kjo bukuri është sa më e vërtetë.Më poshtë do të shihni disa prej grave më të bukura të të gjitha kohërave, pa Botox e  operacione plastike.

FOTO GALERI
1/11
Ione Bright

Top Channel