Një seri videosh në rrjetin social “Tik Tok”, tregon momentet kur njerëzit kanë shpëtuar për fare pak nga një katastrofë e vërtetë.

Videot janë publikuar nga një personazh tepër i njohur në rrjet, të quajtur Romeo Goku.

Një zhytës që i shpëton sulmit nga balena, një gazetar që i shpëton aksidentit, apo dhe peshkatarët të cilëve po u vjen drejt një jaht me shpejtësi.

Ngjarjet e mësipërme janë të pasqyruara janë në mesin e videove që do t’ju lënë gojëhapur.

@romeogoku

Luck you (5) 🙏🏼🤯 lnstq: romeo.huber #neardeath #luckypeople

♬ Earth Song – Michael Jackson

 

 

 

 

 

@romeogoku

Lucky you (7) 🙏🏼🤯 lnstq: romeo.huber #neardeath #luckypeople

♬ Earth Song – Michael Jackson

 

@romeogoku

Luck you (5) 🙏🏼🤯 lnstq: romeo.huber #neardeath #luckypeople

♬ Earth Song – Michael Jackson

Top Channel