Ëmbëlsirë

Marrëdhënia mes ushqimit dhe njeriut nuk mund të krahasohet me asgjë tjetër sepse lidhet me nevoja jetësore.

Nga ëmbëlsira të ëmbla e deri tek ata të kripura çdokush mund të ketë shije të ndryshme në gatim. Gatimi është art më vete dhe duhet të kalojë shumë kohë që të perfeksionohesh. Mund të ketë shumë gatime që nuk i keni dëgjuar si bukë me limon apo tartuf me çokollatë të errët.

Më poshtë janë disa prej gatimeve bashkë me fotot që mund t’i provoni në shtëpi.

 

FOTO GALERI
1/9
Byrek me limon

Top Channel