Nipi dhe gjyshja në dasmë

Fotografët e dasmave po punojnë shumë për të krijuar fotografi unike dhe të bukura çdo ditë.

Pavarësisht se viti 2020 ka qenë një vit i vështirë, ata ende arrijnë të bëjnë magjinë e tyre të ndodhë.

“FdB” është një platformë që promovon zanatin e fotografive të dasmave. Një konkurs zhvillohet çdo vit, i quajtur “FdB Awards (Premios FdB)” me çmime dhe  aparatin fotografik të fundit “Fujifilm XF100” për fituesin.

Disa nga fotografët më të talentuar të dasmave në botë zgjodhën fotot e tyre të preferuara të paraqitura në Çmimet FdB.

Më poshtë janë disa prej fotografive të tyre që do t’ju japin pak pozitivitet pas një dite të lodhur.

FOTO GALERI
1/21

Top Channel