Mona Liza moderne

Kur drejtoni kamerën tuaj drejt një gjëje të rastësishme në rrugë, zakonisht nuk prisni shumë.

Por ka raste që ka ndodhur krejt e kundërta. Quajeni atë një mrekulli, ose një surprizë të bukur, por nëse ndiheni sikur fotografia është superiore në përbërje, stil, ndriçim dhe disi i ngjan një pikture klasike, mund të jetë që sapo keni hasur në “Rilindje aksidentale”.

“Rilindja aksidentale” rastësisht i ngjan llojeve të artit të popullarizuara nga shekujt XIV-XIX.

Fotot e mëposhtme janë pjesë e faqes “Universalis personae” e krijuar në vitin 2014 për të gjithë ata të cilët pëlqejnë të kërkojnë kompozime dramatike, rrëfime komplekse, rrufe të sofistikuara dhe ngjyra pikturale në fotografitë e përditshme.

FOTO GALERI
1/21

Top Channel