Vajza afgane

“BestPhotoOf2020”më 30 mars hapi audicionet duke ftuar fotografë nga e gjithë bota për të marrë pjesë në konkursin më të madh të fotove të vitit.

Gjatë 8 muajve të fundit, mbi 35 mijë persona morën pjesë nga mbi 135 vende nga të cilat 50 fotografi u zgjodhën për raundet e fundit të votimit.

50 finalistët tani po garojnë për çmimin e madh prej 25,000 $, i cili do t’i jepet imazhit që mbledh numrin më të lartë të votave nga baza e përdoruesve të Agora dhe komuniteti global, që do të zbulohet në 28 Dhjetor.

Në vitin 2019, fotografi nga Gana, Michael Aboya fitoi çmimin “BestPhotoOfTheYear” me imazhin e tij të fuqishëm ‘Këngët e Lirisë’, duke sjellë imazhin e një lufte për liri.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel